En grym målvakt

Strömsbergs IF har haft många mycket duktiga målvakter genom åren, men det har faktiskt varit lite tunnsått på talang i buren de senaste åren. Med all respekt för de målvakter som har fört upp klubben från de lägre divisionerna till dagens läge i Division 2 – det skadar inte att ha en målvakt som håller för de högre divisionerna. Sundström är en mycket duktig målvakt, men håller han verkligen för en säsong i exempelvis Division 1?

I Martin tror jag att vi kan ha hittat en sådan målvakt. Visserligen kommer han senast från Division 4, men det jag har sett av killen, både på träning och på match, gör att jag har full tilltro till att Martin kan bli en viktig kugge i det lag som inom några år kan spela i Division 1. Han får dock stå på tillväxt i ett eller ett par år innan han kan peta Martin på riktigt.

Martin anlände från Strömsbro i Division 4. Han har även spelat i GGIK, Åbyggeby och Gefle IF. Han har även en del meriter från landskapsslag på åldersbestämda lag.

Tränaren, Jonas, ser förmodligen Martin som en bra back-up till Sundström. Antagligen har han förhoppningen att Sundström ska bli ännu bättre nu när han har konkurrens av en mycket kompetent spelare. Jag tror också att värvningen är ett genidrag för framtiden. Jag skulle inte bli förvånad om Sundström och Martin faktiskt delar på målvaktssysslan inom bara någon säsong.