100-årsfesten

Vilket härligt firande det blev! Strömsbergs IF fyller ju 100 år i år och det var självklart att det skulle bli ett ordentligt firande. Undertecknad var naturligtvis med i en av festkommittéerna. Inte tvekar jag att ställa upp när klubben i mitt hjärta fyller jämnt. Det var ganska mycket att ordna med. Vi är ju i Division 2 nu och intresset för klubben växer för varje dag.

Festligheterna pågick under två dagar, nämligen 3-4 augusti 2012. Vi började festligheterna med seriematch mot GUSK. Tyvärr blev det förlust. Det var lite irriterande eftersom vi vid vinst hade kunnat lämna GUSK bakom oss i botten av tabellen. Efter matchen var det dock inte så sura miner. Det var nämligen dags för pubkväll. De lokala förmågorna från Local Aces underhöll med härlig livemusik. När baren stängde var det dags att gå hem för att ladda batterierna inför lördagskvällens festligheter.

Det var en fullspäckad dag för dem som deltog i festligheterna, men det var främst framåt kvällen och natten som firandet verkligen tog fart. Dansbanan var full av glada människor, både av personer aktiva i klubben samt av vänner och familj. Bandet Too Much Monkey Business stod för underhållningen. Baren var öppen fram till ett på natten och alla som hade betalat inträde hade tillgång till förtäring och tilltugg.

Jag tog med mig frun min och några goda vänner. De hade nog lika trevligt som jag. Extra roligt var att en hel del gamla spelare som flyttat vidare i landet tog tillfället i akt att fira moderklubben!